Over ons

Toneel&Zo is opgericht in 2012 onder de naam "ML Theaterproducties" en is in 2018 van naam verandert naar Toneel&Zo.
De eerste 5 jaren in haar bestaan heeft Toneel&Zo kluchtproducties geproduceerd, namelijk Tel uit je winst, Dubbel op, Een rits te ver, Ren voor je vrouw en Een kus van een Rus. Naast de klucht is Toneel&Zo ook actief in het onderwijs. Het geven van theaterworkshops en educatieve voorstellingen zal ook de komende jaren een mogelijkheid zijn voor basisscholen en middelbare scholen door heel Nederland. In 2018 zal de voorstelling Luitenant Kolonel Opa, een educatief oorlogsverhaal voor basisscholen, te boeken zijn. 

Ook is Toneel&Zo al enige jaren actief voor Sinterklaas. Wij hebben namelijk goede contacten met de Sint en kunnen u helpen met huis en bedrijfsbezoeken maar ook met intochten. Tevens zal er in 2019 een nieuwe sinterklaasvoorstelling komen die u vanaf september 2019 bij ons kunt boeken.

Ons team

Martijn Lether

Martijn Lether

Positie Oprichter en creatief leider

Over Martijn is in 2013 afgestudeerd als Theatermaker aan de opleiding MBO Artiest van het Nova College in Haarlem. Onder andere voor zijn opleiding heeft hij in diverse professionele producties gespeeld en heeft hij ervaring op gedaan als productieleider bij Van Engelenburg Theaterproducties. Na diverse keren in Producties mee gespeeld te hebben bij diverse toneelgroepen in Haarlem heeft hij in 2012 zijn eigen groep opgericht, Toneel&Zo. Martijn is de vaste regisseur van Toneel&Zo en zal ook vaker als acteur te zien gaan zijn de komende jaren

Ilona Brugman

Ilona Brugman

Positie Bestuurslid en productie assisent

Over Ilona heeft ervaring als actrice bij verschillende toneelgroepen. Ze heeft hier geacteerd, geregisseerd maar ook gedanst bij diverse groepen. Ze is tevens sinds 2014 bestuurslid en productieleider bij Toneel&Zo.